Microsoft Office 365

Med Office 365 får du alle de vigtigste programmer og værktøjer til din virksomhed i én nem pakke og til en god pris og altid adgang til nyeste version.

BJ Computers hjælper dig hele vejen med den rigtig løsning til netop din virksomhed.
Microsoft Office 365 fra BJ Computers

Vi kan hjælpe med:

  • Rådgivning – vi rådgiver om de forskellige løsninger og muligheder.
  • Licenser – vi kan sælge dig licenser direkte og med dansk support.
  • Migrering – vi sørger for, at du kommer godt i gang og får data med fra din gamle løsning (f.eks. mail, kalender, kontakter fra Exchange, Google, IMAP/POP3 og meget andet).
  • Support – Office 365 eksperter står klar til at hjælpe.

Hvorfor Office 365?

Virksomheder vælger Microsoft Office 365 for at styrke samarbejdet internt, fremme mobilitet, og for at fokusere på kerneaktiviteter.
Med Office 365 får du en abonnement-løsning som bl.a. samler Microsoft Office, Exchange Online, SharePoint Online, og Skype for Business på tværs af platforme og enheder – i Microsofts datacenter.
Samtidig opfylder løsningen forretningens krav om struktur og høj sikkerhed. Løsningen er også klar til den nye persondataforordning, der træder i kraft i Danmark den 25. maj 2018.

Rådgivning og bestilling

Ønsker du at vi skal rådgive og hjælpe med installation, så er du velkommen til at kontakte os for at få en helt uforpligtende snak på telefon: 60 80 20 60 eller sende os en besked fra formularen nedenfor.

Bliv Kontaktet ang. Office 365

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.