Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

BJ Computers

Vi er her for at hjælpe dig med dit IT

BJ Computers – IT løsninger i et sprog du kan forstå

Data backup – effektiv sikring af data

IT-sikkerhed og backupløsninger er blevet et fokusområde for virksomheder i alle størrelser – garanteret også din.

Det er vigtigt at bringe backupløsninger på jeres dagsorden, men for jer som virksomhed – og i særdeleshed blandt de ansatte – er det vigtigt, at den daglige drift ikke forstyrres af backup og sikkerhedsprodukter.

Hos BJ Computers er backup af computer og datasikring et produkt, der ikke generer forretningens daglige gang, men forbliver en baggrundsproces, som garanterer muligheden for at genskabe jeres vigtige filer og dokumenter, såfremt I udsættes for tyveri eller jeres IT-udstyr går i stykker.

Den bedste backup løsning – automatisk backup uden besvær

Automatisk backup og sikring af jeres data behøver ikke være en dyr service. Den behøver heller ikke være besværlig.

Faktisk skal I som virksomhed ikke gøre noget som helst. BJ Computers sikrer jeres systemer med automatisk backup, som gemmer jeres IT-programmer, filer, kalender og alle vigtige data for jeres forretningsgrundlag. Jeres daglige virke forløber dermed som det plejer, og I vil ikke mærke forskel I jeres IT-udstyrs performance – men til gengæld vil I være sikret mod uforudsete omstændigheder, der normalt ville betyde tabt data og mistet arbejde.

Samtidig kan vi fra kontoret i Hedensted nær Vejle, nemt lave ændringer og rulle backuppen tilbage, hvis uheldet er ude.

Hvordan sikrer vi data backup?

Som tidligere nævnt, må IT aldrig blive en bremseklods for virksomhed eller ansatte. Formålet er tværtimod at optimere arbejdsgange og sikre den data, der driver organisationen frem og opfylder de strategiske mål – hvad end det er internt eller eksternt.

Vi går ind og tager hånd om virksomhedens enkelte computere med effektivt beskyttelsessoftware, og etablerer samtidig en NAS backup, som er en fil-server. På denne måde tager vi automatisk backup af jeres computer helt ned på filniveau, og kan genskabe mistet data, såfremt uheldet opstår.

I behøver ikke frygte, I pludselig skal finde en ny sikkerhedsløsning, hvis der sker ændringer i jeres virksomhed. Løsningen er skalerbar, så selv hvis I pludseligt får mange nye ansatte, er sikkerhedssystemet designet og udviklet til at varetage den ekstra kapacitet.

Med i løsningen er der desuden akuthjælp, som er jeres garanti for øjeblikkelig assistance, hvis der bliver behov for hurtig support.

En værdigfuld investering alle har råd til

Hos BJ Computers er fil- og databackup en investering, alle har råd til.

Fra vores base i Hedensted nær Vejle har vi udført talrige backupløsninger for virksomheder i nærområdet samt i Aarhus, Vejle, Horsens, Skanderborg og for virksomheder i flere andre større eller mindre byer.

Vores IT-konsulenter yder gerne detaljeret rådgivning og forklarer, hvordan vi hurtigt, effektivt og uden besvær sikrer jeres vigtige filer og dokumenter til en økonomisk attraktiv pris, alle kan være med til.

Kontakt os gerne for at høre mere om backup af computer og data. Send din forespørgsel til info@bjcomputers.dk eller ring på 6080 2060 og hør nærmere.

  • Bliv kontaktet ang. backup

  • Få et uforpligtende tilbud

Vi leverer I hele landet

Mandag - Torsdag08:00 - 16:00

Fredag08:00 - 14:00

Når vi yder fjernsupport benytter vi teamviewer, klik på knappen nedenfor for at downloade teamviewer.

Download Fjernsupport