Grøn IT

Grøn IT

Hos BJ Computers er det vigtigt for os at tænke miljøet ind i vores hverdag, og det gør vi ved hjælp af grøn IT. Vi gør vores ypperste for at levere grønne løsninger både internt i virksomheden, og til vores kunder.

De innovative løsninger vi opnår ved brug af grøn IT, bidrager både til os som virksomhed, til dig som kunde og især til omsorgen for vores alles miljø. De grønne løsninger er til gavn for både prisen og miljøet, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi udbyder grønne løsninger i to forskellige formater, både internt i virksomheden og i de produkter vi tilbyder dig som kunde.

Grøn IT i virksomheden

De grønne løsninger er først og fremmest en del af vores uddannelsesproces. Vi genbruger materialer fra både bærbare computere, PC’er og telefoner til reparation eller produktion af nye produkter. Det kan både være en elev, praktikant eller ansat, der arbejder med en mere bæredygtig udvikling af produkter.

Det skaber altså en lærerig uddannelse for vores ansatte, der hverken koster miljøet eller økonomien.

Bæredygtige produkter

Du som kunde får IT udstyr, der er nyt og tidssvarende, men samtidig til en god pris. Vores grønne produkter kommer fra udstyr, som er brugt ganske få gange, fungeret som kollektionsvarer eller blot ikke er blevet solgt på markedet. Ved at genbruge dette udstyr til nye produkter, beskytter vi naturen.

Både materialer brugt til IT udstyr og selve produktionen af helt nye mobiler og computere påvirker det globale klima og CO2-udledningen markant. Grøn IT er med til at mindske energiforbruget ved både udvinding af materialer og produceringen af udstyr.

Vi garanterer, at alt grønt IT fungerer optimalt, inden det sælges til dig som forbruger. Du får et produkt i høj kvalitet, men samtidig til nedsat pris.

Socialt ansvar

Vi ser det som en del af vores sociale ansvar at støtte begrænsningen af negativ miljøpåvirkning. Vores bæredygtighed kommer til udtryk i både vores uddannelse samt produktion af nyt udstyr og vores videre salg af grøn IT.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud