Netværksløsninger, der gør det nemt for dig

Har du helt præcis styr på hvad der kommer ind og rundt i huset, når det gælder dit netværk?

Vores netværksløsninger skaber overblik og sikkerhed for dit IT udstyr og netværk. Hvis der opstår problemer med nettet, står vi klar med en præcis fejlfinding. Dette er en sjælden service i dag.

Netværksløsninger i dag består ofte af op til flere forskellige producenter. Dit IT udstyr er købt hos én producent, netværket hos en anden og routere, servere m.m. hos en tredje part. Når der opstår fejl på dit netværk, er det ofte umuligt for dig som kunde at vide hvor problemet opstår. Man kan opleve, at hver part fratager sig ansvaret, så du selv står tilbage med problemet.

Skab sikkerhed

Ved at vælge BJ Computers samlede netværksløsning, er du sikret den optimale service. Du får en samlet pakke igennem os, så du ikke selv skal bruge energi på at løse problemerne, når de opstår. Vi skaber en sikkerhed på alle dine netværk og udstyr, så du er sikret mod virus på alt dit udstyr, der har forbindelse til internettet.

I dag sker der konstant teknologisk udvikling i alle apparater i hjemmet, og det kan være alt fra computer og telefoner, til vores opvaskemaskine og køleskab, der er forbundet til netværket og derfor er i fare uden en netværksovervågning.

Vi tilbyder:

  • Et netværksoverblik over hvad der kommer ind og rundt i huset
  • Udstyr, kabling og opsætning efter dine behov
  • Struktureret samarbejde, der skaber sikkerhed samtidig med at det er nemt

Service til din fordel

Vi tilbyder også samarbejde og netværksoverblik til dig, der allerede har alt udstyret fra flere forskellige producenter. Med vores netværksløsning er du sikret overblik og sikkerhed for dit IT og netværk, så du kan føle dig tryg i hjemmet eller i virksomheden.

Vi ønsker at hjælpe dig som kunde og frasiger os ikke ansvar. Vi viser forståelse og support, og yder altid fejlfinding med fokus på at løse problemerne, når de opstår.

Udfyld kontaktformularen forneden og bliv kontaktet for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan lave en løsning til dig.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen her