Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

BJ Computers

Vi er her for at hjælpe dig med dit IT - salg, service og support for professionelle og driftsstabile IT løsninger

BJ Computers - IT løsninger i et sprog du kan forstå - salg, service & rådgivning

Kompetent IT sikkerhedsfirma

I dag stiller de IT kriminelles angreb skærpede krav til din virksomheds IT sikkerhed.

Dagens stigende digitalisering og øget hyppighed i angreb fra IT kriminelle, avancerede phishingforsøg samt malware fra skjulte bagdørsprogrammer m.m. gør desværre truslen reel. Af samme årsag er det vigtigt, din virksomhed forholder sig til IT sikkerhed og ansvarlig behandling af datahåndtering.

BJ Computers leverer et produkt, der lukker for virksomhedens digitale sårbarheder, undersøger og inspicerer filer ved download, scanner jeres systemer og holder utilsigtet adgang på afstand.

Processerne beskytter din virksomhed uden at komplicere den daglige drift – og afværger effektivt IT angreb.

Sæt fokus på IT sikkerhedsløsninger til virksomheden

Det er afgørende for din virksomhed, jeres IT systemer er opdaterede og sikre. Flere og flere virksomheder oplever, hvordan IT kriminelle udnytter brister i systemet og f.eks. får adgang til følsomme data, eller misbruger virksomhedens server og e-mailsystem. Herfra udsender de virus og spam med din virksomhed som den synlige afsender. Episoder som disse kræver genopretning af data og systemer – og ikke mindst jeres omdømme hos kunderne.

Netop IT sikkerhed og ansvarlig behandling af datahåndtering er prioriteter, der står højt på dagsorden hos rådet for IT sikkerhed – og også hos de virksomheder BJ Computers leverer sikkerhedsløsninger til.

IT sikkerhed er ikke længere blot et spørgsmål om at installere et antivirusprogram, men en kompleks affære, der tager højde for adfærd på internettet, downloads og de fildelinger, der finder sted internt på arbejdspladsen.

Når vi installerer løsninger præventivt, forhindrer vi nem adgang til jeres system – naturligvis uden at det bliver til besvær for de ansatte, der dagligt anvender systemerne. Vi kan desuden tilbyde effektiv data backup, så vi let genskaber jeres filer og programmer.

Vi klarer det hele for dig – fra service og sikkerhed til support

Behovet for IT sikkerhed varierer fra virksomhed til virksomhed. Derfor skaber vi trygge rammer ved at se på den enkelte virksomheds digitale miljø, hvorefter vi kombinerer de rette teknologier og dermed skaber er urokkeligt forsvar.

I behøver ikke bekymre jer om IT sikkerhedens kapacitet, såfremt I får nye behov i virksomheden. Som professionelt IT sikkerhedsfirma er vores løsninger selvfølgelig skalerbare og kan moduleres efter behov.

Få styr på sikkerheden én gang for alle

Hos BJ Computers får I en 360 graders løsning, der tager højde for jeres digitale adfærd samt ind- og udgående data og filer.

Vi har base i Hedensted, hvorfra vi ofte kører ud og implementerer IT sikkerhedsløsninger for nærtliggende virksomheder samt forretninger og organisationer i Aarhus, Vejle, Horsens, Skanderborg og andre danske byer.

Kontakt os for at høre mere om vigtigheden i IT sikkerhed samt beskyttelse af filer og data. Send din besked til info@bjcomputers.dk eller ring på 6080 2060 og få en snak med en konsulent.

Læs også mere om sikkerhed og kurser omkring sikkerhed her

    Få et uforpligtende tilbud

    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi leverer I hele landet

Mandag - Torsdag08:00 - 16:00

Fredag08:00 - 14:00

Når vi yder fjernsupport benytter vi teamviewer, klik på knappen nedenfor for at downloade teamviewer.

Download Fjernsupport