Har i styr på IT sikkerheden i jeres virksomhed?

IT kriminalitet stiller hver dag højere og højere krav til IT sikkerheden både hos virksomheder og private:
  • Avanceret ransomware der tager dine vigtige data som gidsel?
  • Phishing og malware der stjæler koder og tager kontrollen med computere?

Truslen er desværre helt reel, og giver hver dag flere og flere virksomheder store økonomiske tab som følge af nedetid, læk af følsomme data, tab af omdømme mm.

Få styr på sikkerheden én gang for alle

BJ Computers leverer et sikkerhedsprodukt der lukker af for digitale sårbarheder, løbende undersøger og scanner filer og hjemmesider for vira, malware mm. og sørger for at fjendtligsindede har svære kår, uden at det forringer brugeroplevelsen.

Sikkerhedssoftware løser dog ikke længere hele udfordringen. Forkert opsat udstyr, manglende backup, dårlige vaner osv. kan i lige så høj grad være en sikkerhedsrisiko.

Vi tilbyder et komplet sikkerhedscheck der gennemgår din virksomheds IT-sikkerhed grundigt, og rådgiver dig om forbedringer og eventuelle problemer. Selvfølgelig med et grundigt afsæt i virksomhedens behov.

Desuden tilbyder vi også en komplet backupløsning der sørger for at dine data altid er i sikkerhed og let kan genskabes i tilfælde af datatab.

Vi har base i Hedensted, hvorfra vi ofte tager ud og besøger kunder i både Århus, Vejle, Horsens, Skanderborg og andre danske byer og gennemgår deres IT sikkerhed med en tættekam.

Kontakt os gerne for at høre mere om vigtigheden i IT sikkerhed samt hvilke faldgruber man skal være opmærksom på. Vi har igennem tidligere opgaver hos kunder erfaret at der ofte er angrebsvinkler man aldrig har overvejet. Vi hjælper jer med at belyse problemer, og rådgiver jer til hvordan det kan løses

Kontakt os via vores kontaktformular herunder, eller ring til os på 6080 2060 for at få en snak om hvad vi kan gøre for at få styr på jeres IT sikkerhed.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen her