Ledige stillinger

Jobansøgning

Marketing Koordinator

Vi mangler dig, der både er nærværende, professionel og humørfyldt

Kan du se dig selv her?
Du er salgs- og marketingskoordinator med hjertet på det rette sted. Din tilgang til jobbet og din personlighed er mindst lige så vigtig, som den uddannelse du har. Du kan koordinere og samtidig grine af vores far-jokes. Du står for salg og marketing, er kvalitetsbevidst og trives med planlægning for dig selv og dit team. Du synes det er spændende at arbejde i en virksomhed, der tager socialt ansvar. Du involverer medarbejdere med specielle behov og har på samme tid fokus på virksomhedens udvikling, professionalisme og vækst.

Så bliv en del af os!
– ”Jeg trives med mit arbejde i BJ Computers. Selvom vi har travlt, så har vi det sjovt med hinanden og kunderne, og vi har samtidig stort fokus på at være professionelle og gå til opgaven med faglig seriøsitet”. – Citat: Henrik K. Sørensen, IT-konsulent hos BJ Computers.

BJ Computers ApS er en lokal forankret IT-virksomhed i Hedensted med primære kunder i 50 km omkreds.
Forretningsområderne er IT-support, IT-rådgivning og IT-sikkerhed med dertilhørende software og hardware. Det er IT for private og erhverv i et forståeligt sprog.
Virksomheden blev etableret i 2007 af Brian Johansen og i 2019 omdannet til et ApS med lokation i den gamle stationsbygning i Hedensted, der nu danner rammerne for virksomhedens vækststrategi.

BJ Computers ApS er en aktiv del af Coworkit, som er et landsdækkende samarbejde mellem IT-leverandører, der støtter hinanden.

Den overordnede strategi for BJ Computers ApS er at øge omsætning og indtjening organisk med optimeret udnyttelse af ressourcerne – og det har vi brug for din hjælp til! 
Vi mangler dig nu

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte direktør Brian Johansen på telefon 60802050. Send din ansøgning til job@bjcomputers.dk hurtigst muligt og skriv ”Marketing Koordinator” i emnefeltet. Vi vil allerhelst ansætte dig senest 1. august 2022.

Jobansøgning

Kunne du godt tænke dig et job ved BJ Computers?

Så kan du sende en mail ind på job@bjcomputers.dk og så vil vi vende tilbage til dig.