Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

BJ Computers

Vi er her for at hjælpe dig med dit IT - salg, service og support for professionelle og driftsstabile IT løsninger

BJ Computers - IT løsninger i et sprog du kan forstå - salg, service & rådgivning

IT Support i Hedensted, Horsens, Vejle & Aarhus

Hos BJ Computers tilbyder vi IT Support i Horsens, Aarhus og omegn. IT support og IT hjælp er ikke blot et spørgsmål om at stå til rådighed med computer hjælp, når jeres udfordringer melder sig. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om at udnytte de årelange erfaringer som IT firma og dække jeres behov 360 grader rundt. Derfor starter jeres IT support allerede ved valget af det rette udstyr.

Vi dækker jer ordentligt ind fra starten – på baggrund af nøje udvalgt IT udstyr og velfungerende systemer. Det reducerer risikoen for pludselige frustrationer betragteligt, og tillader jer i stedet at fokusere på kunder og kerneopgaver

Og bare rolig, Hos BJ Computer taler vi et sprog, som alle forstår. Dét – samt transparens i alle led og processer – fordrer et stærkt samarbejde, hvor faglighed og forståelig formidling går hånd i hånd. IT og computer hjælp Århus og omegn er noget, vi tilbyder til små og mellemstore virksomheder.

Teknik, der skaber tillid og tilfredshed

Vi demonstrerer gerne, hvordan IT skaber mere end bare en smidig hverdag internt. På baggrund af stærk faglig rådgivning samt den korrekte opsætning, bygget på baggrund af en grundig behovsanalyse, skaber vi tillid og tilfredshed til jeres IT løsning – og dermed til BJ Computers – jeres nye IT firma.

Det giver en positiv oplevelse af IT service og et samarbejde, der sikrer en kontinuerlig, effektiv og økonomisk rigtig IT-drift for jeres virksomhed.

IT er en investering

Hos BJ Computer betragter vi IT- og PC support som en investering, der forebygger dyr nedetid og uforudsete problemer med hardware og software.

Vi tror samtidig på, at en investering i IT support sagtens kan være holdbar og prisbevidst på samme tid.

Derfor anser vi ikke blot os selv som et IT firma, der udgør en sikkerhedslinje for virksomheders drift og daglige operative gang, men også som et IT support firma, der tilbyder prisbevidste IT løsninger til glæde for små og mellemstore virksomheder i særligt Aarhus og Horsens områderne.

Din pc support er lige ved hånden

Når man taler om PC support, finder man unægtelig en stor del af den oplevede tilfredshed i evnen til at løse opgaver hurtigt og effektivt.

Som forretningsdrivende nikker vi genkendende til dette, da IT aldrig må blive en stopklods, men tværtimod skal fungere som et hjælpemiddel til opgaver i alle brancher. Af samme årsag er effektive og holdbare løsninger en selvfølge – upåagtet om det er i form af PC support til brugeren eller IT support af hele systemer.

IT hjælp og support med målrettet fokus

Vi er ikke i tvivl. Service, sikkerhed og stabilitet er faktorer, der bidrager til, at din virksomhed ikke bruger kostbar tid på at kæmpe med teknikken, men fokuserer på vigtigere arbejde.

Det skriver vores kunder i særligt Århus, Vejle og Horsens gerne under på, da de oplever selvsamme treenighed i deres daglige virke.

Ønsker du tilsvarende positive oplevelser med IT, så bliv kontaktet ved at udfylde kontaktformularen.

    Få et uforpligtende tilbud

    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi leverer I hele landet

Mandag - Torsdag08:00 - 16:00

Fredag08:00 - 14:00

Når vi yder fjernsupport benytter vi teamviewer, klik på knappen nedenfor for at downloade teamviewer.

Download Fjernsupport