Hvem er vi?

IT virksomhed i Hedensted nær Horsens, Århus & Vejle

BJ Computers mission er at skabe holdbare og prisbevidste IT løsninger til små og mellemstore virksomheder gennem personlig rådgivning og behovsanalyse inden for it og computer support.

Vores mål, som IT virksomhed med base i Hedensted ved Horsens, Århus og Vejle, er at give vores kunder de bedste vilkår for en god hverdag med IT.

BJ Computers er din IT specialist

Vi klarer alt inden for:

  • Drift, support og vedligehold af virksomhedens IT
  • Personlig IT rådgivning
  • Salg af software og hardware, samt forbrugsstoffer til printere etc.
  • Backup og sikkerheds systemer
  • Serviceeftersyn og reparation af IT udstyr
Brug vores IT eksperter som ekstern IT afdeling som din IT virksomhed Aarhus, Vejle, Horsens og Hedensted. Vi leverer sikre og brugervenlige IT løsninger til virksomheder, som ikke har sin egen IT afdeling.

I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for IT produkter, IT sikkerhed og IT support services.

Da vi selv er et lille firma, er vi fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den IT løsning, som giver jer den mest smidige hverdag med IT. På denne måde minimerer vi jeres fremtidige servicebehov og skaber en effektiv og økonomisk rigtig IT drift for jeres virksomhed.

Er uheldet ude, og vi kan se en fornuft i at reparere udstyret, i stedet for at erstatte det. Så har vi også kompetencerne til at klare dette, f.eks. på vores kontor i Hedensted midt imellem Horsens og Vejle. Ofte kan vi også klare reparationen hos jer. Når snakken går mest på reparation overfor erstatning af/købe nyt udstyr, er vi mest interesserede i hvad der lønner sig for jeres virksomhed på kort sigt – såvel som på lang sigt.

Vi rådgiver og kommunikerer med vores kunder på helt almindeligt dansk uden nørdede fagudtryk, som for nogen kan svære at forstå. Dette giver en god forventningsafstemning og et godt overblik over ens IT løsning.

BJ Computers kender ikke til dumme spørgsmål. Kontakt os her

Samarbejdspartnere

Fibia
DPO Adviser
Microsoft Office 365
Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud