IT konsulent med forståelse for dit forretningsområde

Når man indgår et samarbejde med en IT Konsulent forventer man naturligvis at personen har en god teknisk viden.

Hos BJ Computers mener vi at evnen til at sætte sig ind i din arbejdsgang og forstå hvad der er vigtigt for dig i høj grad, har en stor betydning. Vi lægger vægt på at rådgive på en måde som i høj grad imødekommer dine behov og forventninger.

Vi samarbejder med virksomheder og organisationer i Hedensted og omegn samt Horsens, Vejle og Århus og sørger på den måde for at vi altid har mulighed for at trække på specialiseret ekspertviden uanset opgaven.

IT frontløber når det kommer til viden

Der sker konstant en udvikling på IT-området, både når det kommer til nye teknologier, men i høj grad også når det kommer til IT sikkerhed.
Vi er meget opmærksomme på at mennesker og virksomheder er forskellige og derfor selvfølgelig også har forskellige præferencer. Derfor er det også vigtigt for os at vi er fleksible og rådgiver dig ud fra dine ønsker og behov.
Når IT ikke virker, går der ofte en masse tid tabt. BJ Computers er din garant for minimal spildtid og personlig rådgivning på dine præmisser.

IT rådgivning i øjenhøjde

Vi indgår altid i samarbejde med energi, tårnhøj virkelyst og stort engagement, og ser ikke os selv blot som tilkaldehjælp, men som en harmonisk medspiller der møder dig i øjenhøjde og altid giver dig den bedst mulige rådgivning, i stærk kontrast til det støvede ry IT-rådgivning indimellem bliver tillagt.

Få høj service og support – til økonomisk rigtige priser

Har du brug for rådgivning indenfor IT? Kontakt os via kontaktformularen herunder, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt for en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at ringe til os.

Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud