Serverdrift og serveropsætning

En server er den intelligente del af et netværk, uanset om den er fysisk eller i Skyen

Det er derfor vigtigt at få den korrekte serveropsætning samt at få serverdriften efterset fra tid til anden. Dette er nødvendigt for at undgå ubudne gæster på netværket, hacking og virus. Foruden at opsætte din server, tilbyder vi derfor også at stå for serverdrift med løbende overvågning.

Få optimal sikkerhed

Man skal have optimal sikkerhed når det gælder servere. Vi giver råd og vejledning, så du ved hvad, der er de bedste løsninger for dig og din virksomhed. Med central styring af dit IT udstyr, sparer du tid og energi, hver gang du oplever IT problemer.

Vores service omfatter:

  • Køb af server
  • Opsætning af server
  • Løbende serverdrift med overvågning

Undgå hacking

Desværre er hackere hurtige og kloge, og tiden fra at en hacker angriber dit firmas netværk, til det opdages, bliver desværre længere og længere. Gennemsnitligt går der faktisk op til flere måneder før det opdages, at en hacker ser med på jeres netværk.

Hos BJ Computer hjælper vi vores kunder med at efterse både nyt og gammelt udstyr, også selvom det umiddelbart virker optimalt. Overvågning af server, er nødvendigt for at undgå hacking.

Serveradministration

Serveren er et intelligent produkt, og med serveradministration, er det muligt at give og fratage alle i virksomheden rettigheder. Serveradministration skaber også sikkerhed på jeres fælles netværk. Med en serveradministration kan alle eksempelvis få Office-pakken på deres enheder, men samtidig giver det også mulighed for at blokere bestemte hjemmesider, som man ikke ønsker, medarbejderne skal bruge.

Vi tilpasser vores services efter jeres behov og ønsker. Vi tager ansvaret for jeres infrastruktur af IT, så alle er sikret sikkerhed og professionel IT support. Vores tilbud om serverdrift indebærer bl.a. løbende overvågning, sikkerhed, backup, serveradministration og opdateringer.

Udfyld vores kontaktformular og bliv kontaktet for en uforpligtende snak om servere og serverdrift, og hvordan vi kan hjælpe.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen her