IT Support i Hedensted, Horsens, Vejle & Aarhus

Hos BJ Computers tilbyder vi personlig IT Support til både private og virksomheder

Vi kører ud i Hedensted, Horsens samt Vejle, hele trekantområdet og Århus. For os handler IT Support ikke kun om at træde til når et problem opstår. Det handler i mindst lige så høj grad om at spotte udfordringer før de opstår og sørge for at guide vores kunder til at træffe det optimale valg.

Vi har mange års erfaring med udvælgelse, opsætning og installation af IT udstyr, uanset om du skal have hjælp til opsætning af E-mail, valg af printer eller noget helt tredje.

IT Support handler i høj grad om tillid

Det vigtigste for os er at du som kunde får en god oplevelse og føler at dine problemstillinger tages alvorligt og løses på en tilfredsstillende måde. Samtidig sørger vi for at det foregår i et sprog der ikke er for teknisk så du har de bedste vilkår for at følge med i processen. Alt dette på en sikker og tryghedsskabende måde.

IT er en investering

Når vi hjælper dig eller din virksomhed, sørger vi for at klarlægge hvilke faldgruber der eksisterer og hvordan du undgår at falde i dem. Vi gør en dyd i at dine IT udfordringer bliver løst på den mest effektive og prisbevidste måde så du slipper for at bruge tid på bøvl. Hvad enten du er privatperson eller en lille/mellemstor virksomhed er vi klar til at være den livslinje du tager fat i når noget brænder på. Det er vigtigt for os at din IT løsning skal fungere som et hjælpemiddel og ikke en stopklods.

Har du brug for hjælp?

Udfyld kontaktformularen her