Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

BJ Computers - IT i et sprog du forstår - salg, service & rådgivning

Hvem er vi? – IT virksomhed i Hedensted nær Horsens, Århus & Vejle

BJ Computers mission er at skabe holdbare og prisbevidste IT løsninger til små og mellemstore virksomheder gennem personlig rådgivning og behovsanalyse inden for it og computer support.

Vores mål, som IT virksomhed med base i Hedensted ved Horsens, Århus og Vejle, er at give vores kunder de bedste vilkår for en god hverdag med IT.

BJ Computers er din IT specialist

Vi klarer alt inden for:

Brug vores IT eksperter som ekstern IT afdeling som din IT virksomhed Aarhus, Vejle, Horsens og Hedensted. Vi leverer sikre og brugervenlige IT løsninger til virksomheder, som ikke har sin egen IT afdeling.

IT virksomhed i Hedensted – altid med den nyeste IT viden

I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for IT produkter, IT sikkerhed og IT support services .

IT som en investering

Da vi selv er et lille firma, er vi fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den IT løsning, som giver jer den mest smidige hverdag med IT. På denne måde minimerer vi jeres fremtidige servicebehov og skaber en effektiv og økonomisk rigtig IT drift for jeres virksomhed.

IT reparatør – hvis uheldet er ude

Er uheldet ude, og vi kan se en fornuft i at reparere udstyret, i stedet for at erstatte det. Så har vi også kompetencerne til at klare dette, f.eks. på vores kontor i Hedensted midt imellem Horsens og Vejle. Ofte kan vi også klare reparationen hos jer. Når snakken går mest på reparation overfor erstatning af/købe nyt udstyr, er vi mest interesserede i hvad der lønner sig for jeres virksomhed på kort sigt – såvel som på lang sigt.

Vi bruger helt almindeligt dansk uden nørdet IT sprog

Vi rådgiver og kommunikerer med vores kunder på helt almindeligt dansk uden nørdede fagudtryk, som for nogen kan svære at forstå. Dette giver en god forventningsafstemning og et godt overblik over ens IT løsning.

BJ Computers kender ikke til dumme spørgsmål.

Telefontider

Du kan ringe til os på telefon 6080 2060 mandag til torsdag fra kl. 8:00 til 16:00, og fredag fra kl. 8:00 til 14:00.

Det siger vores kunder

Vi leverer i hele Danmark

    Få et uforpligtende tilbud

    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi leverer I hele landet

Mandag - Torsdag08:00 - 16:00

Fredag08:00 - 14:00

Når vi yder fjernsupport benytter vi teamviewer, klik på knappen nedenfor for at downloade teamviewer.

Download Fjernsupport