<-- End of CNH media -->
Ring +45 6080 2060

IT Rådgivning

IT Rådgivning
 it_radgivning

It-rådgivning
Sådan klarer I it i hverdagen. Stil os alle jeres spørgsmål. Vi svarer i et sprog, I kan forstå, og hjælper jer på vej.

It-løsninger skal passe til it-brugerne
BJ Computers er it-specialister og sætter os ind i jeres individuelle behov.  Vi giver computer support og rådgiver jer i, hvordan I bedst opnår den helt rigtige løsning, der optimerer jeres hverdag

Uafhængig it-rådgivning
It er ikke en statisk størrelse, der kan trækkes ned over hovedet på alle og enhver. Jeres individuelle behov er det sikre pejlemærke for, hvad der skal til, for at jeres hverdag med it bliver nemmere. Derfor prioriterer BJ Computers altid den direkte kontakt med jer som kunde, når vi rådgiver. Det betyder, at I kan stole på, at vores it-rådgivning tager udgangspunkt i jer og ikke et produkt, vi gerne vil sælge.


Bliv kontaktet

Få et uforpligtigende tilbud eller en snak om mulighederne for dig og dit IT udstyr.

Hold Dig Opdateret

Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

Da vi selv er et lille firma, er vi fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag med it. På denne måde minimerer vi jeres fremtidige servicebehov og skaber en effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret løbende om markedet.

Tilmeld dig her