Har du et spørgsmål?

Har du et spørgsmål?

BJ Computers

Vi er her for at hjælpe dig med dit IT - salg, service og support for professionelle og driftsstabile IT løsninger

BJ Computers - IT løsninger i et sprog du kan forstå - salg, service & rådgivning

IT konsulent med forståelse for dit forretningsområde

Når du indgår i et samarbejde med en IT konsulent eller specialist, er det naturligvis med forventningen om, at denne person har en dyb teknologisk viden.

Hos BJ Computer mener vi dog, at IT rådgivning strækker sig til evnen og egenskaben i at sætte sig hurtigt ind i jeres forretningsområde. På den måde skaber vi løsninger, der gør os titlen som IT specialist værdig, fordi vi på baggrund af teknisk indsigt skaber individuelle, specialiserede løsninger, der tilfører lige præcis jeres forretning værdi.

Vi har erfaringer på tværs af virksomheder og organisationer i særligt Vejle, Aarhus, Hedensted og Horsens områderne, men dækker geografisk bredt – altid med lige så bred teknisk viden.

IT specialist og frontløber

Du giver os sikkert ret: En IT rådgiver må ikke være fastlåst til én teknologiplatform, men skal kunne vejlede i forhold til forretningens mål. En god IT leverandør tager derfor altid bestik af forretningens mål og strategi, foretager en behovsanalyse og installerer det udstyr, der optimerer virksomhedens daglige rytme.

Derfor er det vigtigt at anskue IT som en investering, der holder kostbar nedetid på afstand, og i stedet tilbyder virksomheden smidighed inden for software og hardware. Et vigtigt aspekt i den forbindelse er, at vi som din IT ekspert og PC specialist fortsat garanterer en fortrinlig drift – simpelthen fordi vi er ajour med det nyeste inden for produkter, sikkerhed og services. Det synes vi kun er fair at forvente, når man bestiller professionel IT rådgivning.

Vi gør IT rådgivning menneskeligt

Når vi fungerer som IT konsulent, PC specialist eller arbejder under en af vores øvrige tekniske faner, gør vi det med udgangspunkt i at stå til rådighed med menneskelige kvaliteter, der står i kontrast til det støvede ry, en IT rådgiver kan have.

Vi indgår med energi, tårnhøj virkelyst og stort engagement, og ser os ikke som blot en tilkaldehjælp, men som en del af en harmonisk helhed i virksomheden.

Derfor er det vigtigt, at I ikke udelukkende oplever os som de personer, der får IT driften til at glide, men også som personer, der svarer på alle jeres spørgsmål – og gør det på en måde, hvor stærk faglighed er oversat til et sprog, som giver mening og er forståeligt.

Få høj service og support – til økonomisk rigtige priser

Vi er sikre på, at du hos BJ Computer oplever både høj service og support, der skaber økonomisk rigtig IT drift. Det bekræfter mange tilfredse kunder i blandt andet Vejle, Aarhus, Hedensted og Horsens områderne.

Ønsker du rådgivning fra en IT konsulent med know-how, der samtidig er fleksibel og hurtigt skaber de bedste IT rammer for jeres forretningsområde, så hører vi gerne fra jer.

Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet for en uforpligtende snak med fokus på dine IT muligheder.

    Få et uforpligtende tilbud

    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er påkrævet.
    Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi leverer I hele landet

Mandag - Torsdag08:00 - 16:00

Fredag08:00 - 14:00

Når vi yder fjernsupport benytter vi teamviewer, klik på knappen nedenfor for at downloade teamviewer.

Download Fjernsupport