Print365

UDSKRIV, LIGE SÅ MEGET DU VIL, UDEN PROBLEMER OG UDEN SKJULTE OMKOSTNINGER

Print365 tager sig af alle dine udskrivningsbehov – store og små – til faste lave priser og giver dig fuld kontrol og indsigt i din udskrivning og fjerner problemerne ved at skulle administrere det. Det er en udskrivningspakke med fuld service, og som fjerner besvær, omkostninger og spild. En udskrivningstjeneste til en fast pris, der giver dig kontrol

Hver Epson Print365 pakke indeholder en eller flere printere, afhængig af dine behov, fra vores hurtige og pålidelige WorkForce Pro-serie af printere til erhvervsbrug.

Alle Epson Print365 pakker er omfattet af vores hurtige service og support, så du kan slappe af i forvisning om, at din erhvervsudskrivning vil være omkostningseffektiv og uden afbrydelse.

Alle pakker vises med en månedlig afgift, og for at give din virksomhed større fleksibilitet faktureres de hvert kvartal. Fordelen er, at du kan overføre din månedlige udskriftsmængde inden for et kalenderkvartal. Hvis du overskrider den kvartalsvise udskriftsmængde, skal du kun betale en lav pris for ekstra sider, så løsningen er stadig omkostningseffektiv.