Print365

UDSKRIV, LIGE SÅ MEGET DU VIL, UDEN PROBLEMER OG UDEN SKJULTE OMKOSTNINGERPrint 365

Print365 tager sig af alle dine udskrivningsbehov – store og små – til faste lave priser og giver dig fuld kontrol og indsigt i din udskrivning og fjerner problemerne ved at skulle administrere det. Det er en udskrivningspakke med fuld service, og som fjerner besvær, omkostninger og spild. En udskrivningstjeneste til en fast pris, der giver dig fuld kontrol over print budgettet.

Hver Epson Print365 pakke indeholder en eller flere printere, afhængig af dine behov, fra Epsons hurtige og pålidelige WorkForce Pro-serie af printere til erhvervsbrug. Alle Epson Print365 pakker er omfattet af hurtig, professionel service og support, så du kan slappe af i forvisning om, at din erhvervsudskrivning vil være omkostningseffektiv og uden afbrydelse.

Alle pakker vises med en månedlig afgift, og for at give din virksomhed større fleksibilitet faktureres de hvert kvartal. Fordelen er, at du kan overføre din månedlige udskriftsmængde inden for et kalenderkvartal. Hvis du overskrider den kvartalsvise udskriftsmængde, skal du kun betale en lav pris for ekstra sider, så løsningen er stadig omkostningseffektiv.

BJ Computers leverer løsninger over hele landet men primært omkring kontoret i Hedensted og byerne Vejle, Horsens, Ry, Skanderborg og Aarhus området.
BJ Computers vil gerne fortælle mere om mulighederne og du kan kontakte os på telefon 6080 2060.