Hvad betyder det når supporten ophører på Windows 7 den 14. januar 2020. 05-11-2019Henrik Kærhus Sørensen

Efter d. 14. januar 2020 sørger Microsoft ikke længere for sikkerhedsopdateringer eller support til Windows 7.

Windows 7 blev lanceret 22. oktober 2009 og da oplyste Microsoft, at man på Windows 7 ville yde produktsupport i 10 år. Når 10-års perioden slutter om lidt, vil Microsoft ikke længere sørge for support til Windows 7 og det allerede usikre styresystem vil blive mere og mere usikker.

Hvad betyder ophøret af support?

Efter d. 14. januar 2020 får du ikke længere sikkerhedsopdateringer, hvis du har en pc med Windows 7.
Det er derfor vigtigt, at du opgraderer til et moderne styresystem som Windows 10, som giver dig de seneste sikkerhedsopdateringer og beskytter dig og dine data.
Microsofts kundeservice vil desuden ikke længere yde teknisk support til Windows 7.

Hvad kan gøres?

Du kan vælge at opgradere din eksisterende enhed og det kan lade sig gøre for de fleste Windows 7-enheder og der anbefales en opgradering til Windows 10, evt. med billig opgradering.
Dagens computere er hurtigere, lettere og mere kraftfulde og sikre. De har en gennemsnitspris, der er væsentligt meget lavere end det, en gennemsnitscomputer kostede for 8 år siden med Windows 7.
Kontakt BJ Computers, så hjælper vi gerne med den rigtige løsning.

Hvad sker der, hvis jeg fortsætter med at bruge Windows 7?

Hvis du bliver ved med at bruge Windows 7 efter supportens ophør, fungerer computeren stadig, men den bliver mere sårbar for sikkerhedsrisici og vira også selvom du har antivirus. Du kan stadig tænde og køre computeren, men du får ikke længere programopdateringer og sikkerhedsopdateringer fra Microsoft.