<-- End of CNH media -->
Ring +45 6080 2060

Vinkels Auto

Vinkels Auto: Vores IT kører lige så godt som en ny bil

Vores IT kører lige så godt som en ny bil Vi har skiftet al vores hardware ud med hjælp fra BJ Computers og har fået nyt styresystem, så programpakken for autobranchen kører som smurt. IT har stor betydning på værkstedet.

Hvis ikke det fungerer, kan vi ikke se, hvad kunderne skal have repareret ved deres bil eller hvornår der er ledige tider i kalenderen. Derfor har det været vigtigt, at BJ Computers har hjulpet os helt til dørs med at få programmerne til at køre på de nye maskiner og få opdateret vores netværk. Vi i autobranchen ved jo, at nye maskiner kører bedre end gamle… Faktisk har BJ Computers lavet vores IT-løsning så godt, at vi ikke har haft brug for at ringe efter dem siden.


Bliv kontaktet

Få et uforpligtigende tilbud eller en snak om mulighederne for dig og dit IT udstyr.

Hold Dig Opdateret

Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

Da vi selv er et lille firma, er vi fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag med it. På denne måde minimerer vi jeres fremtidige servicebehov og skaber en effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret løbende om markedet.

Tilmeld dig her