<-- End of CNH media -->
Ring +45 6080 2060

Lenes Foto

Lenes Foto: Nu har jeg en sikker backup-løsning

BJ Computers har givet mig en pålidelig, automatisk backup af alle mine billeder. Det er hele mit forretningsgrundlag, så det har stor værdi for mig.Desuden har BJ Computers fået alt mit IT til at tale samme sprog. Computere, printer, trådløst net spiller perfekt sammen nu. Før havde jeg købt mit udstyr hist og pist og det var besværligt, langsommeligt og dyrt, når noget var galt. Nu har BJ Computers et samlet overblik over mit hardware.

Det betyder, at jeg kan få hjælp lynhurtigt, hvis netværket, synkroniseringen til min telefon eller noget tredje driller.Når jeg har brug for nyt hardware finder BJ Computers en rigtig god pris, sørger for hurtig levering og så får jeg service oveni.

Det ville jeg aldrig få, hvis jeg selv bestilte en printer på nettet eller købte den i en butik.


Bliv kontaktet

Få et uforpligtigende tilbud eller en snak om mulighederne for dig og dit IT udstyr.

Hold Dig Opdateret

Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

Da vi selv er et lille firma, er vi fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag med it. På denne måde minimerer vi jeres fremtidige servicebehov og skaber en effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret løbende om markedet.

Tilmeld dig her