<-- End of CNH media -->
Ring +45 6080 2060

Klinik for fysioterapi, Juelsminde

Klinik for fysioterapi, Juelsminde: Vi får altid hjælp med det samme hos BJ Computers

Vi bruger især BJ Computers til at være bindeled til den fælles systemsupport for klinikker. Tidligere ringede vi til eksperterne i systemsupporten for fysioterapiklinikker, når vi havde et IT-problem, men vi har ikke stor teknisk indsigt, så vi forstod ofte ikke rådet fra eksperterne.

Nu ringer vi til BJ Computers. Tit kan de løse vores problem med det samme og hvis systemsupport skal involveres er det meget mere effektivt, at BJ Computers taler med dem. BJ Computers er virkelig gode til at forklare teknikken, så alle kan forstå det.

BJ Computers har også gjort vores computere hurtigere, hjulpet os med at købe ny printer og sat den op, så den tager papir fra de rigtige skuffer.Det bedste er, at vi lige kan gribe røret og så har vi hjælp omgående.


Bliv kontaktet

Få et uforpligtigende tilbud eller en snak om mulighederne for dig og dit IT udstyr.

Hold Dig Opdateret

Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

Da vi selv er et lille firma, er vi fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag med it. På denne måde minimerer vi jeres fremtidige servicebehov og skaber en effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret løbende om markedet.

Tilmeld dig her