<-- End of CNH media -->
Ring +45 6080 2060

Fahlen VVS

Fahlen VVS: Vi sparer tid hver dag med vores nye IT

Vi sparer tid hver dag med vores nye IT. BJ Computers har givet os mobil frihed. Nu kan jeg hente oplysninger og læse mails hjemmefra og fra bilen. Før skulle jeg omkring kontoret, for at få information om dagens næste opgave. Så jeg sparer tid, efter at BJ Computers har fået vores database til at spille sammen med vores forskellige computere, printere og telefoner.

BJ Computers har tilpasset løsningen præcis til vores behov og det fungerer perfekt. Det samme gælder vores nye bogholderisystem, som BJ Computers har hjulpet os med at vælge. Det er lige, hvad vi har brug for. Jeg ved ikke noget om IT. Det skal bare virke. Brian fra BJ Computers forstår, hvad vi siger, når vi spørger om noget eller har et problem. Og han rykker ud nu og her, når vi ringer.


Bliv kontaktet

Få et uforpligtigende tilbud eller en snak om mulighederne for dig og dit IT udstyr.

Hold Dig Opdateret

Knowhow, fleksibilitet og overblik er kernestyrker for BJ Computers. I BJ Computers sørger vi for, gennem løbende uddannelse, hele tiden at være opdateret med det nyeste inden for it-produkter, it sikkerhed og it-support services.

Da vi selv er et lille firma, er vi fleksible og hurtige til at omsætte jeres behov til den it-løsning, som giver jer den mest smidige hverdag med it. På denne måde minimerer vi jeres fremtidige servicebehov og skaber en effektiv og økonomisk rigtig it-drift for jeres virksomhed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret løbende om markedet.

Tilmeld dig her